2e watertappunt Houten is open!

donderdag 23 april 2015 19.26 uur | laatst gewijzigd: woensdag 27 mei 2015 15.16 uur | auteur: Chantal Linschoten en Vincent Beenhakker

Jongeren die dorst hebben grijpen snel naar de cola, sapjes of andere ongezonde alternatieven. Zonder dat ze het door hebben krijgen ze hierdoor veel calorieën binnen, wat weer kan zorgen voor overgewicht. Dat moet anders vindt de gemeente en daarom kun je nu gratis bij de Kruisboog water tappen.

 

Houten is net zoals heel veel andere gemeenten in Nederland, een JOGG gemeente ofwel 'Jongeren op gezond gewicht'. April is de maand van het water en omdat waterdrinken één van de landelijke JOGG-thema's is, kan een watertappunt op de Kruisboog niet uitblijven. Het tapje staat naar de voetbalkooi bij Taurus en werd op 23 april feestelijk geopend door wethouder Herman Geerdes en kinderopvang Partou, die op het moment van openen precies 1 jaar bestaat!

Op vrijdag 24 april wordt het er nog een watertappunt geopend op De Plantage. En mocht je op De Meerpaal je dorst willen lessen, dan is daar ook een paal met water te vinden.

 

 

SUPPORTERS